10 spalio, 2011

150

Gavau užduotį: išrinkti 150 per visą "skaitmeninį amžių fotografuotų nuotraukų", sudėti į laikmeną ir nunešti į fotoatelje, kad atspausdintų. Sekasi sunkiai ir jaučiuosi "back to future", bet patinka :) Beveik kaip prisiminimų koncervavimas, užsitikrinant, kad jų nepasiglemš sudegęs kietasis diskas. Puiku.

Nuotraukų nebespausdinu nuo to laiko, kai nusipirkom skaitmeninį fotoaparatą, maždaug 9 metus (?!). Iš pradžių galvojom: o kaip patogu, sudedi 300 jų į folderį ir turi, vietoj tų menkų kelių vienetų, padarytų iš juostos. Tada džiaugiesi iki kol sugenda windows 98 :( ir tik parsinešus kompą iš meistro suvoki, kad tų kelių metų kauptų prisiminimų tiesiog neliko. Šitaip suklydom gal porą kartų. Po to nuotraukas pradėjau kelti į cd, bet ir taip suturėtos jos kaži kaip dingdavo iš lentynos. Tai per "didijį šeimos kraustymąsį", tai pametus pas kokį draugą, kuris gražiai sakė "nusikopijuos ir grąžins atgal".

Po to buvo toks laikas, kai vis žadėdavau jas visas atspausdinti. Bet nuotraukos kaupėsi, o papildomų pinigų, rodos, visai nebūtinam dalykui, taip ir neatsirasdavo. Šiandien darau labai atsakingą darbą, štai keletas mieliausių, kurias dėsiu į albumą.

Labai labai Rūtos labai gimtadienis
Norvegiškos draugės
Trumpiausias ever, 15 minučių gimtadienis :)
Pjeras su Naidžiu
Gražutė sesytė prieš daugelį metų
Kita sesytė prieš tiek pat daug metų: Hitler theme.
Namai
Tiesiog miela
Gyvenimo džiaugsmas
22 gimtadienis
Šef povar mylimiausias
mm

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą