05 gegužės, 2011

Komentaras

Atsistočiau vidury lauko basakojė, nuogais pečiais, savo kieme, gal už tvoros, ten, už namo, kur šuo paleistas mėgsta išsilakstyti, ir imčiau dainuoti "Mano žemė" Mikutavičiaus. Užtektų pabūti pora mėnesių, gal net vieną vienintelį, kad pasikraučiau geros gyvenimo energijos ir vėl galėčiau grįžti į tiksinčių sekundinių laikrodžių miestą.

Ar per didelis žodis "nekenčiu" apibūdinti savo darbui? Taip. Gal aš tiesiog jo nepamilau. Kaip ir kai kurių žmonių ten. Matyt, man įvyko atvirkštinė drugio evoliucija trumpam.
----
ir manau tie, kurie tau sako tai, ką tu nori girdėti, yra menkystos.

5 komentarai:

  1. Kiek ilgai dar sakysi sau "tai laikina"?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ieva, manau, iki tol, kol visiškai palūžusi prisipažinsiu: viskas, rūsčios realybės neatlaikiau. Tada grįšiu pas mamą ir prašysiu, kad leistų gyventi pas ją amžinai. šypt.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Bet juk turi būti ir trečias variantas be tų 1. rūsti realybė, kurią bandau atkentėti ir 2. atsarginis šiltasis mamos variantas. m?:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. trečias yra kompromisas, kurį sunkiausia išlaikyti, nes vis dar neišaugau iš kraštutinumų amžiaus(ir, kaži, ar išaugsiu). Tas kompromisas yra būti nežmoniškai veiklia, kad vienas mintis užkiščiau kitomis.

    O kaip tu?

    mm

    AtsakytiPanaikinti
  5. Skaitau trečia kartą šią savaitę.
    Šįkart noriu pasidalint apie menkystas ir savo pastarojo gyvenimo patyrimus.
    * jei sako, tai ką nori girdėt - labiau klausosi tavęs, nei nesiklauso. tai jau ypatinga.
    * sakyti galim visaip. išskirčiau:
    1. Drąsiai, subtiliai, tikslingai - norint padėt išgirst tau save. tai priimt, suprast. o po to kitas žingsnis jau tavo.
    2. Kokčiai ir šlykščiai - sakyt dėl sakymo ir nežinojimo kaip egltis. bijojimo patiems savęs. bijojimo pasimetimo, kad negalim "padėt" žodžiais, veiksmais ar dar kuom. ir pamiršimu, kad galima padėt - tiesiog būvimu.

    Aš irgi būnu menkysta. Man baisu dėl to. Bet kartais man gyvenimas primena, kad daugiau būnu nemenkysta, nei menkysta. Tikiuosi. Ir to sunkiai siekiu.

    Tad tokie susimąstymo pasidalinimai.

    AtsakytiPanaikinti