30 gegužės, 2011

Interpretacijos

Labai liūdna, bet blogai gyvena neilgai. Ypač asmeniniai, prirašyti jausmų ir gyvenimo būsenų. Norėčiau, kaip anksčiau, užsidegti it išdžiūvusi smilga ir degti ištisom pievom gražių žodžių, sudėliotų į naujus įrašus, bet.. Oras atvėso, pažliugo, o smilgos ėmė ir supelijo. 

Taip ir būna. Pasikeičia būsenos, jausenos, aplinka, o dar ir veikla pasikeičia ir palengva pradedi jausti, kad ne tai rašai, apie ką buvai sugalvojęs kurdamas blogo pavadinimą. Po to pastebi, kad ir draugai rečiau lankosi pažiūrėti "ką naujo parašei", komentarų mažėja, lyg vis retesnis jų atsiradimas reikštų nepritarimą arba nenaudą/nesudominimą kitiems... Taip ir būna.

Blogus rašo dviejų tipų žmonės: norintys dėmesio ir palaikymo (paguodos, pritarimo, paskatinimo arba komplimentų) ir tie, kurie tiesiog negali nerašyti. Nesakysiu, kuriam tipui priskiriu save (bet kokiu atveju parašiusi visada pasijuntu geriau). Ir kai blogas nebeišpildo jo sukurtos funkcijos, jo autorius ima ir rašo paskutinį sakinį: "Ačiū, kad buvot kartu, ačiū, kad skaitėt. Buvo be galo malonu ir gera. O dabar blogas užsidaro - nusižudo taip ilgai žlugdytas ir žudytas abejingumu bei neteisingais sakiniais". 

Bet aš taip nerašysiu, juk čia sudėta visa aš! - paskutinę minutę persigalvoju. Ir nors jau seniai nemėgstu savo rašymo stiliaus (įsigėrusio į mane per visas įmanomas poras), negaliu nieko padaryti. 

Ateis nauja diena, kai jausiuos šitaip

Ir šitaip
ir vėl ir dar šitaip


Ir vėl rašysiu: kaip gera gyventi. Sveiki, malonu jus čia sutikti. ;)

mm

5 komentarai:

  1. Nieks net neabejoja,kad ateis :) Is tiesu tai idemiai perskaitau visus irasus, ne visada komentuoju, bet visada su nekantrumu laukiu kai pagaliau tavo karalystej pozityvios jausenos ir mintys paims virsu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ne ne ne, nepabėk (:

    vikhtorija

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gin, malonu :) bet ir pati savo blogą labai apleidai. Jei nekyla minčių rašymui, tai bent pasidalink derinukais, tikiu, nuoga tikrai nevaikštai :)

    Viktorija, tikiu, mane supranti kaip niekas kitas, nes ir pacia pries keleta menesiu panasios mintys buvo apemusios. Ar ne?

    Tadai, bet kokios priklausomybes yra blogai.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Taip, tai ir sakau, nepabėk, nes bet kuriuo metu gali persilaužti.
    Ir gal vis dėlto panorėsi, o jau nebebus kur :D Tai ir bus liūdniau negu dabar. Skaitantys Tave žmonės nesidžiaugs kartu, o jų šypsenos svarios, vertingos. (((:

    vikhtorija

    AtsakytiPanaikinti