28 rugsėjo, 2010

Labai svarbu rašyti


visada ir viską užrašyti, išrašyti, surašyti. į popieriaus lapą, skiautę, servetėlę. ant perskaityto žurnalo viršelio, delno,veidrodžio. tada laukti. ko?.. dalykų išsipildymo.

Pastaruoju metu man norisi skųstis, bet prisimenant, kad pasąmonė nesupranta neiginių, bijau. Tad užrašysiu viską atvirkščiai.

Jaučiu, kaip mano pasaulis čia, dideliame mieste plečiasi. Kaip kas dieną tobulėja manasis aš. Ir vis dažniau nusišypsau: viskas bus gerai.

O kai Mr. E. pradės dirbti "ofisiniu" laiku, mes eisim pradėti šokti ir į jogą. Kai į miestą atvažiuos draugas, grojantis gitara, eisim dainuoti vakarais į gatvę.

Labiausiai man patinka originalumas ir gražūs dalykai. Taip.

Panašu, kad išmokau vieną pagrindinių čionykščio gyvenimo normu: jei neturi ir negali turėti - neik (nuo žodžio neiginys). Dabar suprantu tave, E. Šita šalis keičia žmones. Labai stipriai. Baisiai.

mm

2 komentarai:

  1. Visko užrašyti neįmanoma (ačiū Die...) bet rašymas... tai dalykas hmm pakankamai stebuklingas. Užrašyk ko nori ir gausi... Naiviai skamba? Bet dar naiviau, kai užrašomas dalykas gaunamas ir tu esi užmiršęs, kad užrašei...Tiesiog nepameni. Dažniausiai...Tada ir stebuklais netiki...
    O jei netiki, dar nereikia, kad jų nėra (mirkt)

    Visiems siūlyčiau rašyti...o tau nepamiršti kvėpuoti nuo svaigaus rašymo....:*

    AtsakytiPanaikinti
  2. artimai, taip, lyg pati pasakyčiau kaikurias eilutes (:
    pritariu, žinoma!

    AtsakytiPanaikinti