19 birželio, 2013

Pasidaryk pats projektėlis: stiklainiai

Pagaliau užbaigiau savo "pasidaryk pats" birių produktų laikmenų projektėlį, kuris strigo dėl nepaaiškinamų priežasčių. Tiksliau paaiškinamų- niekaip nerasdavau tinkamų dangtelių savo "recycled" stiklainiams. Su vaisių ir daržovių paveiklsiukais iš Maximos pasirodė esantys per daug chaotiški, balti maximiniai išvis subjauroti - su pačiam dangtelio centre atspausdintais ir niekaip nebepašalinamai barkodais(!), Kube radau baltų be nieko, bet nusipirkau per didelių (kitokių ir nebuvo) ir štai galiausiai radau beveik tinkamų Norfoj. Nežinau, ar palikti visus žalius, ar pamaišytai?


Tos avižos mane erzina. Žinau, kad sveika ir t.t, bet kaip neskanu! Niekaip nepriprantu.

mm

9 komentarai:

  1. Visi žali. Ordnung est ordnung :) J.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jovita, koks dar užsakymas? Ką? :)))

      Panaikinti
    2. Tvarka yra tvarka :) Tvarką aš mėgstu :)

      Panaikinti
    3. man google transleitas verčia "užsakymas yra priimtas" :D

      Panaikinti
  2. Aš tikėjausi klijavimo, dinozaurų, žvėrelių ir pan. Nes madinga :D Tačiau, man patinka, kai dalykai yra sudėti į vienodus daiktus, jei yra tos pačios rūšies. Tad vienareikšmiškai all in green. ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viktorija, buvau išpiešusi stiklainius su baltu, stiklui skirtu, markeriu, kaip čia, tik kitokiais raštais http://mmterapija.blogspot.com/2013/05/diagnoze.html bet nebuvau patenkinta. Gavosi kažkokia netvarka. Vien jau tai, kad kruopos skirtingos man pakanka, nors gal dar paturbinsiu, kai nuotaika eklektikai užgims :)

      Panaikinti
    2. Tada hm, gali semtis idėjų iš čia: http://pinterest.com/dievinu/jarsblog/ :) gerų gerų yra ten!

      Panaikinti
  3. oj, pamačiusi stiklainius iš karto pagalvojau apie vikhtorija ir jos paturbintus grožius. :D aš tai sakyč, kad tiem stiklainiam kažko trūksta. :)

    AtsakytiPanaikinti