18 birželio, 2013

Adventures*


Rutina tuoj bus nugalėta! Dar 3 dienos darbo ir aš išeinu 60-ties dienų atostogoms :) Net saldu burnoj pasidaro, kai pagalvoju, koks didelis skaičius veltėdžiavimo manęs laukia. Chi. Neramu tik dėl vieno - kad nepavyks visų šių dienų praleisti turiningai/prasmingai. O norisi kiekvieną, taip išsiilgtą, tokią milžiniškai lauktą vasaros parą sugerti į save iki nebegalėjimo, iki nesusiturėjimo, iki oro trūkumo...

Noriu pas močiutę į kaimą! Kaip vaikystėj! Ir nors kaimas bus nebe tas, bet emocija, tikiu, nuolat skando, kur močiutė bebūtų ir senelis, vis norintis pasikalbėti "apie bernus" :) Noriu temstančių vakarų, kurie saulėmis leidžiasi palei medžių viršūnes, ir karščio visą dieną, ir šalto vandens kojom nusiplauti, ir žolės basomis, net daržo ravėti noriu. Pas močiutę. :)

O kol kas savo rutiną su Eligijum paįvairinam langų plovimų, bulvių su lupena valgymu, šluotos vaikymu po kambarius, saldainių saujom.

Mama, ar galėsim bent dvi dienas praleist visos keturios pas močiutę?..

*nuotykiai

4 komentarai:

  1. Ak, kiek daug!!! Kaip aš šito irgi norėčiau, gerai bus Monika! Svarbiausia keisti poilsio aplinką, kad galėtum vis kitką veikti ir semtis gerų emocijų. Sėkmės ir išpildžiančių Tavo lūkesčius atostogų. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vikhtorija, tu pati šauniausia mano komentatorė :) Labai smagu, kad vis užsuki ir turi ką pasakyti ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skaityti mėgstu, Tavo mintis mėgstu, tai kodėl neišsakius savo nuomonės mėgstamame tinklaraštyje :)) Ačiū už netiesioginį komplimentą :)))

      Panaikinti
  3. Ir aš tiek pat turiu atostogėlių. Tik imu jas po truputi visus darbo metus... Fainuma.

    Ir noriu į tavo kaimą!!! :D

    AtsakytiPanaikinti