19 gruodžio, 2012

Būti geresniu

Sako, jei galvoje pradeda pleventi mintis ir ji vis labiau įsišaknija, stipriai apraizgydama protą, ją reikia arba saugiai užrašyti, arba įvykdyti. Jau kuris laikas (gal porą metų, o gal dar ilgiau) manęs neapleidžia idėja "susigrąžinti gyvenimo harmoniją". Nepopuliariai skamba, bet viskas paprasta. Jau rašiau, kad po truputį pratinuosi sveikesnio gyvenimo būdo: gerti daugiau vandens, vartoti/naudoti natūralius produktus, sveikiau maitintis, numoti ranka į stresą... Geros mintys traukia kitas geras mintis ir štai, galvoje ima dūgzti priekaištas sportuoti. Aš labai nedisciplinuotas žmogus. Jau guodžiausi, kad man SUNKU. Bet tos mintys, jos tokios baisios. Apsėdo!

Ir štai, rašau sau beveik Naujų metų pasižadėjimo raštą, bet jį vykdysiu palengva, po nedaug, kad iš tikro imtų veikti, nieko neapgaudinėjant:

Imsiu keltis 10 minučių anksčiau, kad spėčiau pavalgyti pusryčius;
Pusryčiams valgysiu grikius arba duoną su sviestu. Be mėsos, nes nedera;
Išeidama į darbą pasidažysiu;
Pietų metu aplenksiu valgyklą, nes ten duoda niekalus;
Valgysiu iš namų atsineštą maistą (o ne, vakare reiks pasigaminti);
Išgersiu vitaminą;
Neskubėsiu;
Prieš einant miegoti išsportuosiu 5 Tibeto pratimus. Dievaži, padarius vos keletą, man apsisuko galva ir beveik pradėjo pykinti, bet Lamos juos daro ir gyvena 150 metų, todėl ir man reikia daryti. Žinoma, prie to prisideda tinkama mityba.
Vegetare netapsiu, nes man patinka Kalėdoms valgyti kalakutą, bet maistą stengsiuos derinti iš paskutiniųjų :)

Kol kas viskas. Noriu būti geresnė :)
mm

2 komentarai:

  1. Man visada sunkiausias pasizadejimas keltis 10 minuciu anksciau... Nors galima sakyti ne ziemos metu visai pavyko...:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. man kol kas irgi nelabai, bet bent jau nebevėluoju išeiti iš namų, kad spėčiau į autobusą :)

      Panaikinti