15 gegužės, 2012

Kėdės projektas

Per visą šį laiką nuo paskutiniojo įrašo veikiau šiuos ir kitus dalykus: ėjau į darbo biržą, repetavau su muzikine grupuote (gitaristas ginasi naują bakalaurą - manau, į Šiaulius grįžau pačiu laiku. Mirkt), pirkau senovinę lempą, violetinių dažų su 30 proc. nuolaida, numyniau 20 kilometrų su naujuoju dviračiu, plakiau kokteilius pasiilgtoms draugėms iš Londono, ėjau į mokyklą nuomotis salės, feisbuke sukūriau Salsa Vasara Šiauliuose puslapį, įrašiau reklamą... Ir nors atrodo, kad kažką nuveikiau, paskutinėmis dienomis jaučiuosi labai neproduktyvi. Tokia net tingine jaučiuosi. Ypač po to, kai pabaigiau savo "Kėdės projektą".

"Kėdės projektas" buvo smagus. Mama šypsojosi, o tėtis dar visko pradžioje mano kėdes siūlėsi sukapoti malkoms :). Vis dėlto, savo planą įvykdžiau, nors galėjau jį įgyvendinti visa savaite anksčiau. Aišku, viskas gavosi truputį ne taip, kaip galvojau, bet už pirmą kartą sau atleidžiu :) 

Taigi. Vienoje kaimo dėvėtų baldų parduotuvių nusipirkau dvi medines, skandinaviško stiliau kėdes po 15 litų :)
Kadangi dažai kai kur buvo atsilupę, o kai kurie atlošo pagaliukai atsiklijavę, teko kėdę ruošti naujam dažymui. Nuotraukoje matosi dažų nuėmiklio darbas.
Po kelių dienų nelabai intensyvaus šveitimo gavosi štai kas. Tas vietas, kurios nenusigrandė, teko gremžti dar kartą. Saulėje nudegiau skruostus.
Tada dar pašveičiau staliuką prie to paties, kurį pirkau ten pat už 18 litų. Jei ne tas baisuokliškas rėžis per patį centrą, staliuką būčiau palikusi naturaliai padėvėtą.


Ir štai kas gavosi:


Prie nieko nederančios dvi pasiutusių spalvų kėdės :)


O čia pilkai violetinis kavos staliukas prie mano senoviškai samaninės sofutės :)
Čia mamos kompozicija, liepė šitaip :))





tai tiek. mm

15 komentarų:

  1. Kėdės dera viena prie kitos :) Puikiai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šaunuolė, puikus spalvų ir šiaip baldų sprendimas :)) ot įkvėpimas!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ziauriai fainas projektelis, noreciau kazkuo panasiu uzsiimti kada, tik niekam ner laiko :(

    Sandra
    Kur mano raktai?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū, merginos! :)

    Sandra, laiko visada būna ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kėdės superinės :) Nudažyti tai nudažyti, o vat nuimti senus dažus, va čia jau, mano nuomone, darbas reikalaujantis daug daug kantrybės.
    Apie ką Sasla Vasara? :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Laima, apie salsos šokius per vasarą šiauliuose. Organizuoju :) ir jooo, kėdes šveisti buvo darbo.

    AtsakytiPanaikinti
  7. o, cool, turėtų būti smagu. :) papasakosi kada plačiau?

    AtsakytiPanaikinti
  8. šauniai pasidarbavai! aš irgi noriu dviračio, bet dėvėto, dairausi fb puslapyje, kelis vintažinius saldainiukus pražiopsojau, už ką save labai peikiu. salsa! šokiai - jėgelė. labai norėjau užsiregistruoti į lindyhopo intensyvius vasaros kursus, labai noriu pakrutėti. galų gale tikrai reikia pradėti šokti, taip stipriai to trokštu.. ir gitara pradėsiu mokytis groti, šnd nusipirkau stygas :)) haha. na va, tokia tu ir "tinginė", pažiūrėk, kiek tu jau nuveikei, o mano visi planai tik "blah blah" lygmenyje kol kas :D

    AtsakytiPanaikinti
  9. Monique, junkis prie mūsų! Feisbuke atsiversk salsa vasara siauliuose puslapį (ten rasi išsamesnės info) ir birželio 8 dieną pradedam! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. mielai tai padaryčiau, bet Šiauliuose būnu rečiau negu retai :)

      Panaikinti
    2. Mes rinktis irgi neketiname kasdien :) Jei kada būsi Šiauliuose penktadienį,aštuntą valandą vakare, pradedant nuo birželio 8, užsuk, visada lauksim :)

      Panaikinti
  10. Nieko sau kėdės projektas. :) Vertas dėmesio projektas, gražios atnaujintos kėdutės.

    AtsakytiPanaikinti