02 kovo, 2012

Gražios moterys

Vis dėlto manau, kad pasidažiusios moterys yra gražesnės (dailesnės, patrauklesnės žiūrėti, tvarkingesnės, charakteringesnės ir t.t. ir tram pam panašiai) už tas, kurios "gražios natūraliai". Bent jau koks tušas, blizgis ar skaistalai ant skruostų tai beveik būtini, dabar galvoju. Saikingai ir skoningai, žinoma.

Kai dirbu iš ryto, dažniausiai net tušo neužsitepu akims pramerkti, nors vienas iš darbo reglamentų yra "to wear make up"! Tai, beje, išdėstyta prie punkto, kokia turi būti profesionaliai atrodanti registratorė. Bet aš gi ir taip anksti keliuosi: artistiškiems potėpiams nėra nei laiko, nei nuotaikos. Ar aš apsileidus? Šiandien visai su tuo sutikčiau. 

O spalvų tai aš turiu. Ir visokių organiškų/natūralių ten... :)

Ta proga, jog šiandien penktadienis, o ryt nusimato pastovėjimas pas menedžerį ant kilimėlio, pasitreniravau "go out/ charm the manager" akių makiažą. Ir dar ta proga, kad maivaus, rodau savo įgimtus sugebėjimus!

visada kažkaip kvailai jaučiuosi, kai pati save fotografuoju ir kam nors parodau :))

Smagaus penktadienio!

mm

4 komentarai:

  1. Netycia uzdariau, o kai - nauja nuotrauka :)Labai daili esi. Ir makiazas puikiai atrodo :) Zinau,kad nuotraukos dazniausiai prislopina makiaza, tai gal gyvai ir ryskokas :) Man visada labai grazu taip padazytos akys, bet pati nemoku nieko panasaus. Matyt reikia pasitelkti youtube i pagalba ir treniruotis :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. :) taip, ryškiai gavosi, niekada taip nesidažau ir net jei sugalvočiau kada nors, tai, tu teisi, tik vakarui. ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dovilė irgi nevykėlė makiažo klausimais, beet stengiuosi karts nuo karto general manager atvažiuojant ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dovile, dar jaunos esam, dar nereikia mokėti :) bet ir kaip pasensma, ar berūpės? :)

    AtsakytiPanaikinti