23 vasario, 2012

Labai geri dalykai

Nedraugiška, žinau, bet man visai smagu nesidalinti gerais dalykais. Ypač gerais nuotykiais. O štai pabumbėti, pasiskųsti sekasi lengviau - laisviau mintys liejasi.... Bet šįkart tik apie labai smagius dalykus.


Pastarosios dvi savaitės buvo pilnos. Veikėm tą ir aną, buvom ten ir ten. :) Pirmiausia apie trečiadienį, kurio laukiau tris mėnesius. Ėjom į James Vincent McMorrow koncertą. Koks puikus buvo! Gyvi instrumentai, širdį minkanti muzika ir raudonplaukis, nelabai drąsus, bet labai nuoširdžiai mielas vokalistas Vincentas :) Kaip senas geras antros kartos pusbrolis iš kaimo, tikrai :* :) Klausiausi ir gaudžiau kiekvieną akimirką...
Tada buvo šeštadienis, kurį ėjom valgyti spurgų. Apie jas rašė Žiupsnelis druskos. Seriously draugai, tai pačios skaniausios nevarškinės spugros, kokias tik kada valgiau. Net ir nosį įdaru išsitepliojęs Eligijus liko sužavėtas :) Rekomenduoju visiems.

Tada po saldžių pusryčių ėjom į Tate Modern, kur apžiūrėjom Yayoi Kusamos parodą. Labai mano (ir dabar jau Jovitos, manau) menininkė :) Visiškai pamišusi dėl burbulų ir taškelių. Tokiais momentais, kai galiu prisiliesti/pamatyti/patirti kažką pasaulinio lygio, prisimenu gyvenanti Londone. Gaila, kad anksčiau į jį žvelgiau kaip į liūdną tremti, o ne miestą, lygų kitiems pasaulinio lygio didmiesčiams: Niujorkui, Tokijui, Pekinui, Sidnėjui... 

Dar vėliau Eligėlis nusivedė į vintage/art deco parduotuvę/turgų. Raibo akys ir salo burna. Jei tik kišenės būtų pilnesnės...Tada kitą dieną už 3.5 svaro matėm "The artist", o dar kitą važiuosim prie jūros! Šiandien Londone šešiolikos laipsnių pavasaris! Moterys avėjo basutes, vyrai mūvėjo šortus... O vis dar vasaris. Niekaip nepriprantu. Bet pražydusios pakalnutės patinka :)

4 komentarai:

  1. o pas mus, dar tik šalčiai atslūgo. Po mėnesio gal ir mes džiaugsimės atslenkančiu pavasariu

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kur jūs čia Artistą taip pigiai pasižiūrėjot? Patiko?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Laurute, Genesis cinema (netoli White chapel) vykdė akciją "Wednesday 3.5 for all movies", pamatėm ir nulėkėm po darbų :)

    AtsakytiPanaikinti