29 lapkričio, 2011

Nauji namai, bet ne namai

Ieškoti naujų namų yra tas pats, kaip ruoštis pusmečio egzaminui, rasti juos - kaip vargais negalais jį išlaikyti. Šios savaitės buvo vienos įtempčiausių per pastarąjį laiką. Budėjom visas savo išeigines skelbimų svetainėse, o ir darbo metu budėjom, kai nieks nematė, nevalgėm, nesiklojom lovų, nesiskalbėm, o tik varvinom akis visą laiką ieškodami. Ir radom :) Sakyčiau, vertus šešeto, bet nieko tokio, tik pusmetis beliko juose gyventi. 

Per pastarąjį laiką padariau išvadą, kad Londonas (išskyrus nesuvokiamai brangų jo centrą) yra nudriskęs, nuspardytas, apspjaudytas ir dvokia. Važiuokim visi atgal, prašau. Mes važiuosim jau greit :)


Beje, tai viena baisiausių vaivorykščių, kokią tik esu mačius (čia) :)

mm

4 komentarai:

  1. Na dar yra suburbian rajoneliai, kurie daug maz malonūs, bet bėda - toli iki to centro. O šiaip tai nors žmonės ir uždirba mažiau toj Lietuvoj, bet mano nuomone gyvena daug kokybiškiau nei Londone. Bent jau įmanoma savo butą pasiemus paskolą įsigyti, o Londone kiek reik taupyt...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Laurute, Lietuvoj didelė tikimybė, kad butą paliks močiutė :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na, cia jau priklauso is kurio tasko ziuresi. Ne visi zmones isvaziuoja del pinigu. Sveikinu, kad tavo svajone issipildys :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gin, kiti išvažiuoja dėl kitų, kurie išvažiavo dėl pinigų. Arba, nes nori pamatyti pasaulio. Bet tokių mūsiškių labai maža dalis.

    AtsakytiPanaikinti