31 rugpjūčio, 2011

Tradiciškai: paskutinė vasaros, kurios nebuvo, diena

Ryt prasideda ruduo, o vasaros šitoj šaly taip ir nebuvo. Neturėjau progos apsivilkti suknele ant petnešėlių (net neturiu tokios), basutėmis avėjau daugiausia 5 kartus, o naturalioje saulėje "deginausi" lygiai vieną kartą- rugpjūčio 3. Visą vasarą buvo šalta ir aš beveik visada miegojau po stora žiemine anklode. Kaip žmogui jaustis po tokios patirties? Gili nuostaba, maišiusis su pasipiktinimu, ilgainiui išaugo į abejingumą ir galiausiai, po Ievos pavyzdžio (kuri viską metė ir vasarai grįžo namo) prisižadėjau sau kitą vasarą praleisti ten, kur karšta iki nusvilimo! Prižadu ir jums.

Reziumuojant paskutinę vasaros dieną: gavau dovanų kažkieno pamestą skėtį, mėlynas kojinaites su baltais žirniukais ir grybukų, keptų Agnės močiutės iš Lietuvos. Padovanojau bananą. Suvalgiau du itališkus pyragėlius, vieną sūrio, kitą braškių. Nusipirkau palaidinę kitai vasarai (graudžiai juokinga, bet graži ir su nuolaida trijų kartų) nuėjau 13 kilometrų, nusipirkau ekologiško toniko skruostams valyti (panašu, kad man labiau tinka visokie cheminiai) iškepiau kiaušinienės su pupelėm ir patriotiškai pažiūrėjau krepšinio rungtynes, ir va, dar blogo logotipą pasikeičiau. Taip ir pasibaigė mano vasara. Sveikas atvykęs, Ruduo.

mm

3 komentarai:

  1. as paskutine vasaros diena pastebejau, kad persalau :D Nesuprantu nei kaip, nei kada, nes nesirgau net ziema :) Balsas prikimes :)

    O shiaip ryte girdejau,kad si vasara UK salciausia nuo 1993 :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O kur burbuliukai? :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. kažkaip man su tais burbuliukais paskutiniuoju metu nesisekė :))

    AtsakytiPanaikinti