31 liepos, 2011

sthllrrrr*

*garsas, atsirandantis siurbiant paskutiniuosius pienisko kokteilio lasus per siaudeli.

Ar zinote, ka reiskia dirbti viesbucio registratore? Apskritai, dirbti aptarnavimo sferoje? Tai po truputi, kiekviena diena, vis labiau ir labiau imti nekesti zmoniu ir saves. Leisti kerotis netolerancijai ir rasizmui, nekantrumui ir cinizmui. Panaseti i kolege rumune, kurios niekas niekada nemego ir venge. Pradeti nemyleti saves uz suvokta menkuma. Vis dazniau spausti dirbtine sypsena, kai anksciau ji, naturali, lisdavo niekeno neprasoma.

Vis dar gyvenimo pamokos. O anksciau maniau esanti kaip niekas kitas tolerantiska ir tvirta. Jei ir vengdavau zmoniu, tai tik del savo mizantropiskumo, bet ne del to, jog kartais reikia tvardytis nepatampius kokiai poniutei uz plauku ar nepapurcius eilinio seiliaus, nesuprantancio net is penkto karto.

Dabar jau zinau visiskai negincijama tiesa. Geru zmogumi galiu buti tik tada, kai as visiskai laiminga ogi ir viskuo patenkita. Kuo daugiau akmenuku jauciu savo batuose, tuo irzlesne tampu. Chyzus!

Ir tik del vieno nesu tikra irasui baigiantis, kas as sioj situacijoj labiau: ta stikline, is kurios siurbia paskutinius pieno lasus ar tas siurbikas, issiurbiantis dugne pasilikusias (klientu) nuosedas?..

p.s. menedzeriu darbe nebuvo :)

1 komentaras:

  1. ot kokia. jau atsibodau tau besikartojantis visas turbut, bet gi cia nuo taves visiskai tepriklauso... tu turi pacia didziausia galia, kurios nieko neturi, gali rinktis, bet ja abusini. gi gali pasirinkti jaustis gerai ir tai nutiks (zymiai greiciau nei galvoji). p.s. as vistiek paspauzdiau patiko...

    AtsakytiPanaikinti