16 balandžio, 2011

****** tą internetą

O ne. Dingo inerneto ryšys kartu su visu pasauliu iš mano akiračio. Visą dieną - pagalvojat?!

Ta proga stipriai įkvėpiau, išsikepiau karštą sumuštinį ir, sėdusi į turbo laiko mašiną, ryžausi grįžti į 2002-tuosius plius. Aš labai sentimentali. Bet koks atsigręžimas į praeitį praretina mano apsauginį kokoną, sunaudoja pakelį vienkartinių nosinių ir, išterliojęs paakius juodu tušu, palieka it sumuštą karį, pralaimėjusį kovą.

Peržiūrėjau senas foto. Sustojau ties kiekviena sugerti prisiminimams. Mano sesės užaugo... Nuotraukose dar ilgom kasom ir nepadažytom blakstienom. Mamos veidas, kaip ir šukuosenos, pasikeitė 15 kartų - vis dar mieliausias iš visų. Tėtis- vis toks pat - nesikeičiantis. Keksas su Spurga, Namai, mokyklos draugai, vėlyva paauglystė, mano plaukų ilgiai ir spalvos, vasaros, ilgesys, nerūpestingumas, idėjos, projektai, jie ir jos, kitos jos, kitas Jis... šypsenos, humoro jausmas, juokas, naivumas, naujos patirtys, pamokos, Pamokos, svajonės, muzika, šokiai, aš, vietos.

Galbūt po dar kelių metų lygiai taip pat ilgėsiuos šito laiko, bet kol kas, grojant Vanessai Carlton ir kitiems paauglystėms dievukams iš užmiršto playlisto, einu praustis veido grįžti į realybę - ryt neveikia metro, į darbą keliausiu 2 valandas. Labas rytas prasideda jau už keturių valandų. 

Labas rytas! 

mm.

1 komentaras:

  1. Gera tureti atsiminimus, o gražūs prisiminimai- didelis turtas.

    AtsakytiPanaikinti