01 kovo, 2011

Dialogas

Tau baisu nebūti geriausiai. Pabėk nuo visų tave susiradusių galimybių, jei manai, kad nesugebėsi jų išnaudoti. Mesk viską ir vėl verskis į šakalį, plaukiantį pasroviui. - sako ant mano kairiojo peties sėdintis blogasis aš.

Tau reikia stengtis, kad būtum kuo nors. Tu turi talentą, visi kiti sėkmės procentai - tai darbas. Tau reikia stengtis. Tu turi idėjų. Prisiversk save jas įgyvendinti. Tau reikia stengtis. Nebijok darbo ar bemiegių naktų. Tau reikia stengtis. Šiadien laikas lieti pamatą, ryt gali nebelikti ant ko... - antrina gerasis.

AHHH! Nemoku būti mokytoja - nemoku aiškinti. Viskam reikia patirties. Nepamenu žingsnių pavadinimų. Ieškok knygose. Kokiose?! Užuot sėdėjusi čia ir kalbėdamasi su savimi imkis paieškų visa kaupiančiame internete. Man skauda koją...Tu juokinga. Žinau. 

mm.

4 komentarai:

  1. Visiems žmonėms pasitaiko tokių dialogų su savim, bet tik nuo tavęs pačios priklauso ar viską mesi ir bėgsi ieškoti lengvesnio varianto (kurio turbūt ir nerasi) ar persiversi per galvą ir padarysi nedidelį stebuklą bent jau sau pačiai. ;)

    P.S. Jei gali šokti ir išmokinti kitus tai daryti - tai nedvejodama tai daryk. Šokis tai magija, kurią ne visi gali įvaldyti. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tau nereikia būti geriausiai...tik, neišbarstyk ką turi.m

    AtsakytiPanaikinti
  3. mama, kaip miela skaityt tavo komentarą. :)

    Ieva, galim!

    Aušra, gerai :)

    AtsakytiPanaikinti