24 vasario, 2011

Paskutinis lašas (iki) miego

Nuoga nugara nubėga paskutinysis vandens lašas. Iš paskos nurieda dienos žvalumas ir aš, nupraususi visą ketvirtadienio imunitetą, savo poilsį saugoti slenku į patalą... Dienomis, kai dirbu, nieko kito ir neveikiu: keliuosi vos prašvitus, robotuko judesiu apsirengiu, mandagiai išsiprašau iš namų, tada maluosi metro (kartais pavyksta gauti atsisėsti), po pusvalandžio kelionės - stiklinis pastatas, uniforma, darbas darbas darbas, namai, dušas, pagalvė. Kariškoje rykiuotėje karts nuo karto įsimaišo koks obuolys ar šokolado plytelė, šiandien - keksiukas, du vaniliniai pyragėliai, vaisių salotos, slyva, obuolys, bananas ir sūrelis. Tai bent kūniški malonumai...

Jau pripratau. Ir žinot ką, aš vis dėlto būnu šokių mokytoja. Vakar paskambino ponia Nijolė ir šiandien jau visiems šokėjėliams skaičiavau taktus ir rodžiau, kaip tempti kojas. Grįžusi namo po dviejų darbų nusišypsojau: "ir kokio gi kokteilio uoga būnu"... Bet Eligijus, meilus ir rūpestingas (išvirė sriubos) glausdamas sakė: "Ir aš taip buvau, viskas gerai, ar tau gerai?". Gerai. Pažiūrėsim. Bet jau kitądien.

Atrodau kaip nutrinta kreidelė ant asfalto, o jis vis tiek meiliai kartoja "gražutė". Gera...

Pa.
mm.

4 komentarai:

  1. Neveltui pirkti bateliai!!! :)
    džiaugiuosi. ar ir mane kada pamokysi kaip tempti kojas? :)

    Trečiadienį nebuvau savojoj pamokoj. Parsigavus namo kūnas užsireikalavo judesio, tai maloniai pasidariau apšilimą-prasitampymą. o prieš užmiegant mintyse "sušokau" naujus judesiukus. malonūs įpročiai. :)

    aš "šokėja" vis nepastovinti ant vienos kojos, bet man smagu ir širdy džiugu. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. :)

    Laurute, sportinių (pramoginių)

    AtsakytiPanaikinti