13 lapkričio, 2010

Pasiilgau

Aš noriu su tavim pasikalbėti. Seniai nekalbėjau. Apskritai. Ne, lūpų nieks neužčiaupė, tiesiog tavęs nebuvo nėra čia. Apie bet ką. Miestą, skersvėjus nuo durų iki durų, spalvas, pelėsį, mūsų aukštų lubų kampe, vaikystės prisiminimus, muziką, graikų mitologiją, naftos platformas, didžiausius pasaulio ežerus... Jaučiu, kaip many trinasi informacija. Neatnaujinu. Kiek daug dalykų mes sužinodavom mokykloje, pameni? Dabar vis mažiau. Seku kasdienio gyvenimo įvykius, bet jaučiuosi tuštėjanti. Jaučiuosi siaura. Mano kambarys turi keturias sienas. Vieną langą ir vienas duris. Ar norėtum pakalbėti apie britišką architektūrą? Ji grakšti. Argi ne?

Atleisk, jei kartais neturėsiu ką pasakyti. Aš klausysiuos. Noriu žinoti.
Autumn Leaves on Wet Road

Ir dar, atsiųsk man laišką, popierinį. Arba ateik į svečius. Pagaminsiu salotų.. Jei nenorėsi, riešutų nedėsiu ir krapų nedėsiu, jei nemėgsti. Pakviesk mane į kavinę, kepyklą, parką, mokyklą, teatrą - bet kur, noriu su tavim pakalbėti. Pasiilgau.

skirta visiems,

5 komentarai:

  1. Kaip džiaugiuosi galėdama visą tekstą vizualizuoti. Jis toks jaukus.Iškart įsivazduoju skersvejį, graikų mitologiją, spalvas, architektūrą,
    BE TO
    švelniai rožinį popieriaus lapą, kuriame daug prirašytų emocijų, salotos su riešutais, kavinė bei kepyklėlė, teatras ir ilgesio būsena.
    Rudeniška, viskas rudeniška :>
    rašo vikhtorija

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ateik, apsikabinsim :) Ir niekas nieko nesakys. Ilganiui visi nutyla (...)

    AtsakytiPanaikinti
  3. oi ne, ir vel dviprasmybes... :(

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mielas, Anonime, ar Jums atrodo dviprasmiška nesikreipti į adresatą vardu? Nieko neparašiau tarp eilučių :) Nevartodama vieno vardo, kreipiuosi į visus juos. Ir į Jus, žinoma :)

    AtsakytiPanaikinti