25 lapkričio, 2014

Aš pažadu sau, pažadu...

Viens, du, trys ir žiema. Kaip jūs dėl to jaučiatės?..

Dar rugpjūčio pabaigoje ėmiau planuoti rudenį (žmogus planuoja, Dievas juokiasi...) Nusipiešiau didelį kalendorių, susižymėjau dienas, kurių nevalia pramiegoti, susirašiau "must do" sąrašėlį ir paplojusi katučių ėmiau laukti gerų dalykų. Bet geri dalykai patys neateina. Pas juos reikia eiti pačiam. Apsiavus patogią avalynę, pasiėmus porą buteliukų vandens ir kompasą. Kitaip nieko nebus. 

Kaip įvertinčiau rudens plano įvykdymą? Kokiems keturiems! Iš dešimties :). Bet visgi per daug nesiskundžiu. Giliu rudens miegu neužmigau, o tai jau yra pasiekimas. Tiesa, retro filmų vakaro taip ir nesurengiau (kviesti draugus pažiūrėti filmą per kompiuterio monitorių - ne pati geriausia idėja, pagalvojau), kakavos vakarėlių irgi nesuorganizavau (nustojau vartoti pieną), nesutaupiau trijų tūkstančių pinigų, niekad neatsikėliau pusvalandžiu anksčiau, tačiau dariau jogą, keliavau į svečius, gaminau pietus, tapiau, suvėliau krūvą vilnos karolių, iš kai kurių suvėriau šiokių tokių apyrankių. Pasrodo, gyvenimas rudenį nesustoja, tik truputį apkrenta lapais. 

Žinau, viskas galėtų būti daug geriau. Įdomiau, aktyviau, smagiau, su daugiau verta didžiuotis ir džiaugtis, bet vien gerų norų ir talento niekada nepakaks. Todėl leiskite sau tūkstantąjį kartą prisiminti, kad svarbiausia yra darbas, daug darbo, o tada visi geri dalykai ateis savaime, kaip žavus priedas, kaip du viename ir dar su nuolaida. 

Labai norėčiau pasidžiaugti didele, originalia, širdį tirpdančia žiemos aksesuarų kolekcija, kurios pasirodymo megėjos puoštis lauktų su miegmaišiais prie mano namų durų. Bet kol kas rodau tik tiek. You need to do a lot of crap till you make something worth attention.
Bandau reabilituoti veltinį. Kol kas visai esu patenkinta tuo, kas gaunasi...

mm



4 komentarai:

  1. Manau, kad kalendoriai yra naudingi, net jeigu kažko ir neatliekame. Tada bent jau žinom, ką planavome ir kokiu tikslu. O po to jau atsirenkam, ką tikrai padarysim, o ką derėtų pamiršti. Be to, labai gražios apyrankės...:) Nors ir nesu vilnos mėgėja, tavo gaminiai man labai patinka :)


    http://akvedukas.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Greta, smagu, kad užsukai :) Man vilna labai patinka, tik gaila kad per laiką ji tapo kičine medžiaga. Labai norėčiau ją reabilituoti, žiūrėsiu, kas gausis.

      Panaikinti
  2. Įsimylėjau tą pastelinių spalvų, pudrinę apyrankę, koks kruopštus darbas! :)) Gera kompensuoti vienus darbus kitais, žiūrėk, pasidarei nemažai! Mane kartais aplanko jausmas, kad per mažai stengiuosi, bet kartais net nematau kiek ir ką padarau, darydama kitus dalykus, kurie gali būti ir nebuvo surašyti tiksluose. :) Svarbu kaip jautiesi, svarbu jautiesi komfortiškai, t.y. maloniai jaukiai :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. pamačius šias apyrankes užsimaniau tokių 'šiltų' veltų karolių.. tikrai gražu ^^

    AtsakytiPanaikinti