21 gegužės, 2013

Stiamo arrivando, Italia!

Italija, mes atvažiuojam!:) Dar negreit, bet lėktuvo bilietai užsakyti, viešbučiai užrezervuoti, italų kalba...pamiršta (gėda pelėda) Vasarą bus atostogų. Net 8 dienos! Ploju katučių :) Trumpam nukrypstant nuo temos: dar kartą įsitikinau, kad emocijos, tai cheminės reakcijos, kurios labai stipriai priklauso nuo hormonų kaitos. O jei tie hormonai išsibalansavę, tada ir gyvenimas visiškai susijaukia. Rodos, jau geriau. Vėl sugrįžo meilė. Bent jau kuriam laikui ją paturėsiu.

Vėl grįžtam prie Italijos. Kol kas turime planą pamatyti Milaną ir Cinque Terre su La Spezia. Tada dar lieka laiko Pisai ir Venecijai arba Veronai. Florenciją pasiliksim kitam kartui, kai keliausim į Romą. Kas už Veneciją, o kas už Veroną? Draugai sako važiuoti į abi, bet kaip viską suspėti per 6 dienas? Turite patarimų ką daryti ir ko nedaryti Italijoje? Labai smagu būtų sužinoti kažką dar, ko neperskaičiau internete :)

Ciao!
mm

6 komentarai:

  1. Žmonės kalba, kad Verona :) pati nebuvau, kol kas. Pavydžiu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. OOOI aš tai visas 6 dienas praleisčiau Cinque Terre... Susuko galvą man visiškai prieš du metus. OOOOch pavydu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Breketuota, kuo toliau galvoju ir dėlioju kelionės planą, tuo labiau ir aš noriu likti tik Cinque Terre'j, bet jėtau, visko norisi!

      Panaikinti
  3. Venecija! Nors vasarą gal ten šiek tiek ir per daug turistų bus, bet kamon, miestas be mašinų!
    Ir patarimas: eikite tiesiai pagal žemėlapį - taip pasiklydimas 100% garantuotas. Ai, ir jei Venecijoj imsite hotel'į, tai patogiausia bus kuo arčiau autobusų stoties, nes nereikės niekur toli temptis bagažo.

    Italijoj must try yra visų skonių gelato, o ypač pistacijų, ir spritz'as. Na ir dar meniu žiūrėti prieš einant į restoraną, nes aptarnavimo mokestis gali būti didesnis, nei užsisakyto maisto, bet čia turbūt jau žinoma dalis :)

    oh, gerų atostogų!

    AtsakytiPanaikinti