09 balandžio, 2013

Pabodulys

Aš sau nusibodau. Ir dar oras. Ir dar rutina. Plaukų ilgis, storis, skyrimas, spalva. Veido forma, akių išsidėstymas, klubai - irgi pabodo. O gal tik nesikeičiantis tamsuoliškas garderobas, nes man visada šalta ir aš vis dar vaikštau su žieminiais rūbais.

Šiandien Eligijus manęs nepabučiavo išeinant iš namų, net nesušaukė, kad išeina, tai tikriausiai ir aš jam nusibodau. Net neramu skambinti, o jeigu mano skambučiu visiškai nesidžiaugia? O jeigu jis nenori grįžti namo, nes ir tie nusibodę?

Verčiau jau Pavasaris iš tikro ateitų sekmadienį, nes jau ir žiema labai labai nusibodo.

5 komentarai:

  1. mm, tik neprarask ūpo ūpelio. Visiems būna išsikrauna gyvybingumo akumuliatorius, bet tokios dienos praeina, arba randi tą gelbėjimosi ratą, kuris Tave nudžiugintų ir pradėtum mąstyti kita linkme. Arba geriausia užimti mintis, tiesiog, darbais, sumanymais ir kitais mielais dalykais. Linkiu džiūgesio viduje! :}

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tyla prieš audrą... ;) Vienam brangiam žmogui esu išdavusi paslaptį, kad tas MANO brangus žmogus būtinai turės leist išeiti iš namų bent dienai ar dviem, nes nepakesiu, kad jis mane kentėtų kas dieną... Ir (ne)(į)temą, ar pastebėjai, kad audros neretai būna labai malonios...?(pa)vasariškos ypač...

    AtsakytiPanaikinti
  3. tada reikia padaryti ką nors kitaip, kas turėtų kokių tai padarinių. Hm.. tik ką čia sugalvoti. Gal laikas atostogų?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Buvo ir mane aplankęs Ponas Pabodulys kartu su ponia Apatija. Atrodo, gyvenau normaliai, bet tik dabar suvokiu, kad gerus du mėnesius tiesiog egzistavau. Lūžis įvyko labai natūraliai - su pirma šilta diena. Kaip visada vos prisiverčiau išeiti iš namų iki parduotuvės, bet grįžau jau su šypsena veide. Kai šviečia saulė (ypač išsiilgta po žiemos), natūraliai imi šypsotis visur ir visiems ir tuomet kiti tau šypsosi. Ir komplimentus sako, nors išlėkei į parduotuvę su 'naminiais rūbais' ir neplauta galva. Pavasaris visiems galvas apsuka :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Koks įdomus ir negirdėtas žodis :)

    AtsakytiPanaikinti