11 balandžio, 2013

Svajonių ir ateities planų terapija

Visai neseniai rašiau apie visokius savo gyvenimo nuobodulius. Panašu, kad mane bus užklupęs ūminis egzistencinio liūdesio debesėlis. Tokių būna ateinant rudeniui, o dabar, matyt, atsirado neateinant pavasariui. Ir žinot, vis dėlto, susigalvojau sau vaistą - Svajonių ir ateities planų terapiją.

Vakar kalbėjau su Mr. E. ir supratau, kad mane vis dar reikia karts nuo karto pabarti. Gal net visai stipriai. Tada susijudina smegenys ir atsiranda impulsų galvojimams. Jei atvirai, seniai nebesvajoju ir nebeplanuoju. Tiesiog slystu per savaitę, nuo pirmadienio iki penktadienio, ir nieko kito. Savaitgalį irgi stumiu. Tu teisus Mr. E., nuo savęs nepabėgsi nei į Vilnių, nei į Londoną. Ir jaunas nebūsi vien dėlto, kad tau 26. Jaunu reikia jaustis ir nestabdyti savęs. Išmokti nebūti susikausčius. Nebijoti atrodyti kvailu. Draugauti su šalia esančiais žmonėmis, užuot liūdinus save, kad neegzistuoajntys žmonės su tavim nedraugauja. Reikia organizuoti ir dalyvauti. Būti visur. Reikia gyventi juk.

Na ir, nuo ko ir apie ką pradėti svajoti?..

mm

3 komentarai:

  1. Pavogiau vieną sakinį...
    Oj.. jei svajonės nelanko savaitę laiko, ne kažką. Svajoti būtina!!!! Leisk sau save nustebinti...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ

    AtsakytiPanaikinti