22 sausio, 2013

Labai puiki antradienio istorija

Paprastai tokių pasimaiviamųjų įrašų nedarau, bet šiandien man nutikusi istorija beveik to verta, todėl nusprendžiau pasidalinti. Šypt. Kas paskaitote mano blogą dažniau, atsimenate, kaip kartą skundžiausi sumaištimi dėl savo išvaizdos, tiksliau aprangos. Ir štai. Kartą nusprendžiau, kad imsiu ir vat nusipirksiu ką nors apsirengti. Išpardavimai, pasirodo, nesiskaito, nes Lietuvoje jie melagingi - visus gerus dalykus paslepia, o į lentynas sukrauna iš senų kolekcijų užsilikusias liekanas - neteisybė! Todėl geriausia išeitis - dėvėtų rūbų parduotuvės - sena tiesa - pagalvojau.

Šiandien, po visų laidų įrašinėjimų turėjau visą pavakarį laisvą, tad užsukau į vieną labdaryną. Kur buvus, kur nebuvus, už akių užkliuvo dvejos kelnės ir marškiniai. Kelnėms, beje, buvo akcija - 50% nuolaida. Todėl pasimatavau, tiko, ir parsinešiau namo. Namie, aišku, pasimatavau antrą kartą. Ir ką gi jūs manot? Apsipirkau kaip už tūkstantį! :)) Patikrinau savo kelnių etiketę ir žiū - pasirodo visai ne iš kelmo spirtos, tada kitas maunuosi on, o ten, pasirodo, natūrali vilna ir dar etiketė žinoma - Mexx (mama džiaugsis :), o marškinukai irgi su charakteriu - Jean Paul Femme. Iš karto labiau prancūziškai pasijutau :)) 

Klasik konrysaid
Čia atrodau, kaip su patrumpintom kojom. Vis dėlto, manau, kelnes pasisiaurinsiu
Ir dar stikliuką nusipirkau, neva pusbrangę akmens skeveldrą
buvo štai su tokia baisuokliška gradinėle. Pilka virvutė tinka geriau, mano nuomone
Dabar viską reiks išplaut su visokiais lenorais ir kitais "rūbų gaivintojais" ir eisiu laukti pavasario :)

Marškiniai - 13lt
Mexx kelnės - 11lt su 50% nuolaida
Džinsai - 9 lt su 50% nuolaida
Diržas - odinis, dovanotas mamos
Susiglamžęs golfas - ne prie ko
Pakabukas - 14 lt su nuolaida

tai tiek.

mm

3 komentarai:

  1. sakoma, kad kuistukuose gali rasti lobių, sakoma tereikia mokėti ieškoti. Nors man tai visada atrodė sėkmės reikalas, nes ieškok kiek nori, jei ten nieko nėra, tai nieko ir nerasi.
    sveikinimai gerai apsipirkus ir neišleidus milijono (kiek būtum paklojusi normaliose parduotuvėse)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Skamba kaip puikiai pasisekes shopingas. :)

    AtsakytiPanaikinti