20 lapkričio, 2011

Madinga vintage eklektika 1*

Buvom gimtadienyje! Net nebežinau kas patiko labiau: šventė su daug naujų draugų ar pati šventės vieta :) Jei gyvenate Londone arba kada nors ketinate jį aplankyti, labai rekomenduoju "Drink, Shop & Do" vietelę. Rašau "vietelė", nes jokiu kitu vienu žodžiu jos nepavadinsi. Tai parduotuvė-kavinė-šuolaikinių rankdarbių būrelis, kuriuos jungia vintage dizaino idėja. Pasižiūrėkit (panašu, kad apie šią laimės gamyklėlę rašė ne vienas blogeris, o aš jau galvoju aprašyti ją BUK'e :) )
nuotrauka iš čia
nuotrauka iš čia
nuotrauka iš ten pat
nuotrauka iš ten pat
Nuotrauka iš kitur
Viskas, kas yra parduotuvėje-kavinėje - parduodama. Kėdės, ant kurių prisėdote, arbatos puodeliai, iš kurių gėrėte arbatą, paveikslai, puošiantys sienas, šviestuvai, lėkštutės, stalai, komodos - viskas :) Ar ne šaunu? Valgai sau buterbrodą iš močiutės jaunystės lėkštutės, sugalvoji, kad tokios nori, imi ir nusiperki :) Net ir nuotraukose galima pamatyti, kaip keičiasi kavinės interjeras, kurį, spėju, tenka atnaujinti kas kartą kažkam kažką įsigijus. 

Įdomu, bet tik dabar, panaršiusi kavinės nuotraukas, pagalvojau, jog ši vietelė yra būtent tokia, kokius kitados įsivaizdavau savo namus: eklektiškus, senais, pačios perdažytais-atrestauruotais baldais, mielom močiučių siuvinėtom pagalvėlėm, paveikslėliais, turinčiais istoriją... Pas mamą jau turiu pirmąjį kraitį - tetos atiduotą "minkštą dalį", kurią laukiu nesulaukiu, vasarą plausiu ir lipdysiu naujam gyvenimui. :)

* to, ką norėjau parašyti iš tikro, parašyti nepavyko, bet pavadinimo nekeisiu įrašo tęsiniui.

Labos
mmm

2 komentarai:

  1. Apie sita ideja, kad gali isigyti viska, ka matai, vasara diskutavom su viena drauge. Nezinau, gal ji buvo kazkur girdejus ar skaicius, kai uzsimine apie tai :) Ish tiesu, turint savo versla, man labai patiktu tokia koncepcija, nes kazkam kazka isigyjus, man butu malonumas ieskoti dalyku, kurie uzsims senuju vieta :)
    Beje,pas mus Bristolyje irgi yra mazyte kavinuke/vintage shop'as/siuvykla/rankdarbiu burelis :) Tik kavinuke labai mazyte, su trim ar keturiais stalais ir maisto pasirinkimas nera didelis, bet lunch'ui pats tas :)
    Mane labai zavi tokia eklektika interjeruose. Vis dar :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokia vieta, vatataitau, taip ir norisi mintimis suvalgyti ((: ir į savo miestą patupdyti, ir melstis, kad netaptų komercine coffee inn tipo.

    vikhtorija

    AtsakytiPanaikinti