24 sausio, 2011

Viskas dėl nuodingų lūpų

kad atkreiptum vyrų dėmesį, užsitepk ant lūpos vaisto nuo puslelinės, kaip mat visi stengsis tave "išgelbėti" nuo kažko, "stuck on your lip" arba neapdairiai išmesk nebereikalingą popieriuką su sąrašu, ko nepamiršti parduotuvėje, būtinai atsiras toks, kuris dėl tavęs nubėgs "extra mile" jį atiduoti :)) malonu. 
----------------
Žiūrėjau į ramų jo veidą ir nežinojau, ką pasakyti. Kitais kartais, vietoj žodžių, būčiau tiesiog pabučiavusi į skruostą, bet šį kartą mano lūpos buvo nuodingos. Visą savaitę tokios. Sunku nuolat išlikti budriai, kai bučiuoti vis dar taip svarbu... Po ilgų bendro gyvenimo metų poros tai daro rečiau arba visai nebedaro. Nebeglosto plaukų prieš užmiegant, nebesiglaudžia, nebeapsikabina susitikus po darbų, nešildo sušalusių pėdų tarp blauzdų, nebučiuoja šiaip sau, vietoj "ačiū", "myliu","gražiai atrodai". Tai tolina dviejų žmonių santykius, ardo besąlygišką artumą (kaip ir santykiai per atstumą). Taip norisi liesti.
---------------
Vakar po ilgo laiko buvom kine. Beveik kaip tikras pasimatymas buvo, tik puošėmės viens kitam matant ir grįžom į tuos pačius namus. Kartais taip norisi grįžti į 2009 rudenį ir išgyventi tas pačias emocijas, kai dar nebuvom pora, bet labai stipriai norėjom. Sentimentai. Matyt, tai vis dėl tų nuodingų lūpų.


5 komentarai:

  1. Nerašyk taip:"Kartais taip norisi grįžti į 2009 rudenį ir išgyventi tas pačias emocijas", nes taip atrodo lyg dabartis Tavęs netenkina (nors iš tikrųjų kažkas ir erzina joje), bet tada skaitant sukasi mintis:"Ji nelaiminga?". Ne, ne Ji labiau laiminga, nei ne, Ji gi gali liesti!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šitas sakinys "Kartais taip norisi grįžti į 2009 rudenį ir išgyventi tas pačias emocijas" ne kartus, priešingai - maloniai salstelėjęs. Gera prisiminti. Su nostalgija. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tiesiog aš nemėgstu nostalgijų, gal todėl taip reaguoju :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vikhtorija, bet gi nostalgijos gali būti ir saldžios, ir sūrios. Vaikystę visad prisimenu maloniai ir net nesigraudinu, o štai kiti nostalgiški dalykai ne tik skaudina, bet ir labai graudūs būna.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man jos nors ir geros ta prasme, kad kas gero atsitiko, atneša kažkokių liūdnų pojūčių bangas. Nes tai praeitis, kurios neišgyvensime n kartų {:

    vikhtorija

    AtsakytiPanaikinti