20 sausio, 2011

5 dienų Apibendrinimas

paskutinis rytas namuose buvo liūdnas, vakaras prieš tai - suirzęs ir nepatogus. Dešimt dienų sutirpo it cukraus vata saulėje. Per mažai dėkojau, mylavau, rodžiau dėmesio, per daug gėdijausi, buvau viena, uždara. Tėtis sakė užkalsiąs langus ir laikrodžius atsuksiąs, kad neišvažiuočiau, mama verkė palikus mane oro uoste. Taip yra. Tiesiog taip yra, o kaip bus, kol kas nežinau, bet gerai. Bus gerai.
---------
Matyt, nebūčiau grįžusi į svetimą šalį, jei ne viena vienintelė priežastis - mano Mr. E. Kai grįžau į butą, Eligijaus nebuvo, tačiau kambaryje tirštai tvyrojo jo paliktas didelis laukimas. Ant kruopščiai nuo dulkių nuvalyto stalo radau mieliausią sutiktuvių pasveikinimą ir saldainių. Mažumėlę paverkiau. Po to šypsojau. Viskas pasibaigė/ prasidėjo laimingai.
--------
Ryte vietoj kavos perkandus pipirą, diena būna žvali iki pat gilaus vakaro. Arba visa tai dėl oro. Jei ne pavasariškai kaitinanti saulė, beveik malonus vėjas ir raudonplaukės (arba indės) vaikštančios basomis kojomis, matyt, mažiau tikėčiau šviesia (savo) ateitim.
--------
Dar neradau darbo. Gal dar saldainių, panele Monika? O taip, ačiū, suvalgysiu visus.

4 komentarai:

  1. Rimtai? kandi pipirą vieyoj kavos?
    Neeee, negali būt, čia turbūt tik meninė tekstinė priemonė...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dalia, kai verdu sriubą, visada įberiu šviežiai džiovintų juodųjų pipirų. Po to bandau juos išžvejoti, kai lėkštes į stalą nešu, bet ne visada pavyksta. Dalis pipirų pasilieka ir jau tada nebesi, žmogau, apsaugotas nuo "macnumo" per visą nosį ir visas ašaras, kai prakandi kokį vieną :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveika sugrįžusi ;)dažniau raštelk ką nors ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Raganaite, ačiū. Malonu, kad laukei :)

    AtsakytiPanaikinti