17 gruodžio, 2010

Sloga žiemos kvapui arba kada stabtelti Kalėdoms?

Londonas yra pašėlęs miestas (!) = užsiėmęs miestas. Tai ypač pastebiu dabar, kuomet visi, apsėsti ateinančių Kalėdų "grėsmės", bando kuo daugiau parduoti, aptarnauti, surengti banketų, pasirašyti sutarčių, pagaminti, sukaupti (dideliam suvartojimui), nubėgti, padaryti ir t.t. ir t.t.

Ooff... žiūriu į vėl sningantį langą, sėdžiu šaltame kambaryje ir nematau nei papuoštos eglutės, žibsinčių girliandų, nei gražiai supakuotų dovanėlių. Kalėdų laukimui nėra laiko. Ką kalbėti apie adventą...

Pastaruosius rytus pradedu darbo skelbimų apžiūra (taigi oficialiai esu nebe Londono žinių darbuotoja), popietes praleidžiu ruošdamasi į laikiną darbą kokiame nors atsitiktiniame restorane, o naktis - metro - keliaudama namo pas jau miegantį mylimą.

Nusiunčiau CV į SPA kliniką. Kaip norėčiau stebėti atsipalaidavusius, nors trumpam rūpesčių neturinčius žmones, net jei mano darbas būtų tik gražiai sulankstyti rankšluosčius ar tvarkingai sudėlioti akmenukus masažo procedūroms. Šie metai pašėlę. O gal visi tokie pat prieš Kalėdas būdavo?..


mm

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą