06 rugpjūčio, 2013

Idėja spurda spurda pilvely...

...tuoj gims :)

žinau, čia ne veltinio segė ar skani bandelė, kuriuos perka viens ir viskas, bet to labai norėjau ir tikiu, kada nors iš to kas nors tikrai išeis. Net jeigu lietuviams to niekada taip ir neprireiks, vis tiek kažkam patiks ir jie pirks, ir turės, ir džiaugsis... Kol kas dalinuosi darbiniu variantu, nes laukiu kritikos, o tada...žiūrėsim. Mano "kėdės projekto", kuris po truputį lipdosi į "Samanų sofutę" logotipas:




p.s.: vėl kepiau slyvų pyragą :) Paskutines 32 nuo medžio nupurčiau, nukritusias susirinkau ir mmmm....

3 komentarai:

  1. Man patiko pirmas variantas, tačiau, labiausiai man patiko idėja. Kadangi pati norėčiau išmokti ką nors tinkamai restauruoti, labai džiugu, kad tai bando už mane :D Super Monika, atgaiva bus! :))(Gal net susigundysiu kreiptis sofų pas Tave)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vikhtorija, šita baldų atnaujinimo idėja manyje spurda jau pora metų, dar kai Londone gyvenau, tada Lietuvoje dar žmonės apie tai nekalbėjo. Dabar po truputį šitas ateina ir už tai reikia nesnausti, kad begalvojant idėjų neįgyvendintų kiti. Bus ne tik sofutės, bet ir komodos, lentynos, staliukai. Priklausys, ką rasiu dėvėtų baldų parduotuvėse ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Supratau, tad smagu, kad vis gi ją nori įgyvendinti, sėkmės! :)))

      Panaikinti