08 sausio, 2012

Copycat

Sekmadieninio darbo nuovargis, net ir pabandytas nuplauti po drungno vandens srove, spaudžia kūną, nugulęs kaip švininė prijuostė. Tokias duoda apsijuosti klubus, ruošiantis plaučių rentgenui. 


Dabar viską galima įamžinti, pakartoti, nukopijuoti, padvigubinti... Nori, kabink tą pačią plaučių nuotrauką atsiminimui ant sienos, ant kitos - Van Gogo reprodukciją naturalaus dydžio, nugūglintą paveiksliuką, kurio šaltinio nieks nebeatmena, atšviestą receptą iš Jamie Oliverio knygos, elektroninio laiško kopiją ant šaldytuvo, klausykis dainos, įsirašytos iš draugo draugo mp3... Bijau, kad daugiau nei 90 procentų mano gyvenimo yra nusižiūrėta. Ar čia gyvenimas kaltas ar aš, visai uždariusi savo vaizduotę/protą/sugebėjimus/talentus giliai į nieką?

Žinote tokį internetinį puslapį "Pinterest.com"? Tai galėtų būti vienas iš mano teksto objektų. Bet man patinka. Blush. :)

mm

6 komentarai:

  1. Labas. Truputį ne į tą temą, bet - skaitei http://www.ekonomika.lt/naujiena/eksperimentas-griztu-namo-i-lietuva-19011.html?page=1 ? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. perskaičiau dabar. ačiū. ir aš taip būčiau rašius. Sutinku.

    AtsakytiPanaikinti
  3. http://pinterest.com/pin/65935582014157946/

    Jei turi begalę minčių ir sėdi prikimšta galva tų minčių šiame kamabaryje... Tai minčių dar padaugėtų ar jis ištirptų tuose taškuose? Kaip manai...?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Manau minčių padaugėtų tikriausiai šimteriopai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Laurute, tu apie ką? Minčių padaugėtų jei imtumėm galvoti savo galvomis (čia tas atvejis nutiktų nebent išsitrėmus į negivenamą salą, dabar galvoju, kai visai nieko nėra ir niekas negali daryti įtakos)? Ar jei imtumėm sekti Pinterest? :))

    AtsakytiPanaikinti